Sestavljanje proizvodov

Sestavljanje proizvodov v največji meri zahteva natančnost in pravočasnost izvedbe. Ker zaposleni v delavnici preživijo skupaj veliko časa, je pomembno, da se med sabo razumejo in si pomagajo.

Ponosni smo na to, da v Dobroviti tudi v tem segmentu uspemo zagotavljati kakovost, točnost in cenovno konkurenčnost opravljenih storitev.

Naše prednosti na področju sestavljanja proizvodov in polproizvodov:

  • Delo opravljamo po izjemno konkurenčni ceni. Jamčimo, da smo lahko cenejši od lastne proizvodnje naših strank oz. njihovih dobaviteljev.
  • Prilagodljivost in izpolnjevanje zahtev po dogovorjenih in uveljavljenih kakovostnih standardih. Izvajamo in dokumentiramo vhodno, obhodno in izhodno kontrolo kakovosti.
  • Delo opravimo pravočasno in v dogovorjenih količinah (Just in Time). Izdelke in material lahko po dogovoru dostavljamo in prevzemamo pri stranki (Door to Door). Celotno proizvodnjo in procese smo sposobni in pripravljeni popolnoma prilagoditi zahtevam strank, saj smo tudi kadrovsko zelo fleksibilni.
  • Imamo ustrezno opremljene (tudi komprimiran zrak) ter dovolj velike delovne in skladiščne prostore na ugodni in dostopni lokaciji v ind. obrtni coni, Tbilisijska 87, Ljubljana Vič, poleg izvoza na južni ljubljanski obvoznici. Do nas je možen dostop tudi z dostavnimi vozili in kamioni.
  • Profesionalnost izvajanja, vodenja in spremljanja naših delovnih procesov (kadrovsko, produktno in analitično).
  • Kakovost naših storitev potrjujejo številni partnerji, s katerimi sodelujemo.

„Vesela sem, da sem del podjetja, ki daje pomembno vlogo vsem vidikom življenja, ne le vlogi v delovnem procesu. S tem dviguje mojo motivacijo pri delu in krepi pripadnost.“