Nadomestna izpolnitev kvote

Če se odločite za sodelovanje z nami, lahko dodatno prihranite tudi z uveljavitvijo nadomestne kvote s podpisom pogodbe o poslovnem sodelovanju.

S tem nadomestno izpolnite zakonsko obvezno kvoto zaposlovanja invalidov.

  • Vaše podjetje ima po Zakonu o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov obveznost zaposlovanja invalidnih oseb v določenem odstotku od števila zaposlenih glede na dejavnost, s katero se ukvarja.
  • Če tega števila zaposlenih invalidov ne dosegate, morate vsak mesec v Sklad za spodbujanje zaposlovanja invalidov za vsakega manjkajočega invalida prispevati znesek, ki je 70 % minimalne plače.
  • Alternativa temu je nadomestno izpolnjevanje kvote.
  • Svojo obveznost zaposlovanja invalidov lahko izpolnite tako, da sklenete pogodbo o opravljanju storitev z našim podjetjem.
  • Svetujemo in pomagamo vam lahko pri implementaciji Pogodbe o poslovnem sodelovanju z invalidskim podjetjem in priprave poročil, kot to zahteva Zakon o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov.
  • V tem primeru od našega podjetja dobite kakovostno opravljeno storitev, zaradi kvotne pogodbe pa vam odpade strošek, ki ga zdaj plačujete skladu.

Zato vam predlagamo, da razmislite o možnosti sklenitve pogodbe o poslovnem sodelovanju z nami za izvajanje storitev sestavljanja, urejanja zelenih površin ali čiščenja poslovnih prostorov, saj boste z našimi storitvami zadovoljni, hkrati pa boste prihranili nepotreben strošek plačevanja skladu.

Za dodatna pojasnila smo vam vedno na voljo.

Lahko nas pokličete ali obiščete. Z veseljem vam bomo podrobno predstavili prednosti tovrstnega obojestransko uspešnega poslovnega.