V podjetju Dobrovita d.o.o. je družbena odgovornost prioriteta. Vsakodnevno se trudimo, da delamo dobro ter smo obenem prijazni tako do narave kot tudi do ljudi. Zavedamo se, kako zelo pomembno je dobro počutje, zato svojim strankam ponujamo storitve, s katerimi lahko zagotavljajo kar najboljše pogoje za bivanje in delo.

V svoj delovni proces smo tako integrirali HACCP sistem (preventivni sistem, ki omogoča identifikacijo oziroma prepoznavanje, oceno, ukrepanje in nadzor nad morebitno prisotnimi dejavniki tveganja). Cilj vzpostavljenega HACCP sistema je zagotoviti varna živila. Notranji nadzor osnovan na načelih sistema HACCP vključuje spremljajoče higienske programe ter HACCP študijo.

HACCP sistem imamo vzpostavljen na programu Sestavljanje proizvodov in sicer na čistem predelu, kjer pakiramo različna prehranska dopolnila. 

Veseli nas, da lahko tako z našimi poslovnimi partnerji kot tudi z zaposlenimi poslovno rastemo ter obenem skrbimo za odgovornost do ljudi ter do okolja v katerem živimo in poslujemo.